fbpx

Planticum ’Garden Sensation’ meditationsklass

1,400 kr

Välkommen till ”The Garden Sensation”

Här serveras du 7 olika komponenter från växtriket som du kommer att få smaka,känna och lukta på genom en guidad meditation. Varje komponent tillhör en chakra och vi går genom alla chakran från roten till hjässan. Denna meditationsklass ger dig en spirituell upplevelse, en direkt kontakt med din sanna natur.

BESKRIVNING

Det du kan förvänta dig är att komma till ett tillstånd där ditt ego tar paus och du får skriva ner din framtida jag i det tillståndet. Detta kommer sedan hjälpa ditt ego att navigera i livet till din fördel. Du kommer att kunna ta snabbare beslut i vardagen som för dig i den riktning du vill vara på. Planticums mål är att öppna ett stort wellness center där alla ska komma i djup kontakt med sin natur. Under denna entreprenörsresa byggs mina pelare till det stora centret. Denna meditation har blivit en stor pelare och jag är mycket stolt att presentera detta event för att ge dig maximal upplevelse. Målet är du ska våga tro på dig själv för att ta an i livet, leva som du förtjänar helt enkelt.

Om du känner att du är redo att släppa allt som håller dig tillbaka för att bli en självsäkrare du så är detta för dig! Detta är en effektiv meditation eftersom vi aktiverar alla sinnen med specifikt utvalda dofter som sätter igång hjärnan till de områden vi för fokus till.

Du sitter ensam med en servering framför dig. Det är lite som att du ska till en Michelin Guide restaurang där varje komponent som ges får du en föklaring för, om vad det är och vad den är till för. Det här är en tid just för dig, njut av det.

Allt är ihopsatt med stor omsorg. När du väljer att boka din plats visar du att du vill bidra till en bättre värld genom att bli en bättre version av dig. Detta tackar vi genom att servera dig det bästa av det bästa, allt handplockat från växtriket.

Klicka här för att bli skriva upp dig till nästa sittning. Du blir kontaktad med informationsbrev om vart och när nästa Garden Sensation kommer att hållas. Varje klass består av 10 deltagare. Vid fullbokning hamnar du automatiskt på reservlista och blir kontaktad vid senare tillfälle.

8 RECENSIONER AV PLANTICUM ’GARDEN SENSATION’ MEDITATIONSKLASS

Kommentarer är stängda.