Planticum - Ett företag med en vision för en bättre värld! Vår strävan är inte bara att skapa vackra ekosystem, utan att förmedla en djupare innebörd och medvetenhet om livets rytm. Genom våra produkter vill vi inspirera människor att utforska andetagets kraft och upptäcka magin i att vara fullständigt närvarande i nuet.

Vi är övertygade om att en själslig koppling till naturen kan öka livslusten och skapa harmoni. När du ägnar tid åt att observera ditt 'Mini Forest' ekosystem, lär du dig att respektera livets cykler och påminns om hur allt i naturen är sammanflätat.

Vårt främsta mål är att väcka medvetenheten genom att erbjuda en unik möjlighet att vara en del av naturens underbara gåva. Genom att öva andningstekniker och skapa en förbindelse med ekosystemet kan du hitta lugnet inom dig och bli mer närvarande i det som verkligen betyder något.

Vi inbjuder dig att uppleva den harmoniska samspelet mellan människa och natur med Planticum. Vår önskan är att hjälpa dig att skapa en livsstil som främjar medvetenhet och ökar livslusten genom att omfamna naturens underbara kraft och dess rytm. Välkommen till Planticum, där vi arbetar hårt för att göra världen till en mer medveten och kärleksfull plats för oss alla.

 

Magin är överallt, vi behöver bara lära oss att se den. Häng med!

 

SAMARBETE/JOINT VENTURE

Hej,
Mitt namn är Trisha och jag är entreprenör med en stark passion och vision. Jag söker nu aktivt efter nya samarbetspartners som delar min vision om att skapa något betydelsefullt och banbrytande inom wellness-industrin. Jag har en djup förståelse för botanik och spiritualitet, och jag är övertygad om att vi tillsammans kan göra en positiv inverkan på människors liv och världen som helhet.
Min egen personliga resa har varit en av utmaningar och kämpande. Som barn upplevde jag en splittrad familjesituation och en känsla av rotlöshet. Min tidiga tonårstid präglades av omfattande mobbning som pågick under flera år. Jag ställdes inför existentiella frågor och sökte efter mening i mitt lidande.
Denna svåra period i mitt liv fick mig att söka svar och tröst i naturen och andlighet. Jag började utforska växtrikets hemligheter och blev fascinerad av dess kraft att ge mening och healing. Det var då mitt mål började ta form: att skapa en plats där människor kan finna frid och stöd, en plats som skulle vara som ett paradis på jorden. Detta är grunden för mitt varumärke, Planticum.
Jag brinner för att dela kunskapen om naturens visdom och hjälpa människor att finna inre frid och mening i sina liv. Mina visioner om en unik wellnesskoncept är nu redo att skala och förverkligas. Jag letar efter investerare och samarbetspartners som delar min passion och vision.
Att arbeta tillsammans med Planticum innebär att vara en del av en resa mot en bättre värld. Vi kommer att bygga ett team där var och en har en viktig roll och arbetar mot det gemensamma målet - att skapa en positiv inverkan på människor och samhälle.
Om du är intresserad av att vara en del av denna spännande resa, är jag öppen för att diskutera möjligheterna närmare. Vänligen kontakta mig via kontaktformuläret nedan.

Tack för att du delar min vision och för att du överväger att vara en del av Planticum.

Med vänliga hälsningar, Trisha