Rulla ner till innehåll

Här ser du en underbar utsikt över vår älskade stad, där Planticum föddes och där vår historia har sina rötter. Stockholm är mer än bara en plats för oss, det är en källa till inspiration och en del av vår själ. Vi uppskattar den magnifika arkitekturen, den rika naturen och all den mångfald som staden har att erbjuda.

Genom att leverera otaliga ’Mini Forest’ ekosystem till hem över hela Stockholm har vi fått en djupare förståelse för de olika kontraster som människors hem kan ha. Vi har lärt oss att omfamna och uppskatta våra olikheter, för det är dessa olikheter som gör oss unika och värdefulla.

Eftersom Stockholm är vårt hem erbjuder vi gratis hemleverans inom staden. Vi vill dela kärleken och skönheten i våra slutna ekosystem med våra grannar. För leveranser utanför Stockholm hanterar vi varje leverans med varsamhet och individuell omtanke, vilket kan kräva en fraktavgift.

Låt oss hylla Stockholm och Sverige, och låt våra ’Mini Forest’ ekosystem sprida kärlek och harmoni till varje hem. Vi är tacksamma för vårt hem och för möjligheten att dela vår passion med er alla. Tillsammans skapar vi en vackrare och mer harmonisk värld.