Rulla ner till innehåll

På denna flik ser du vår ’Mini Forest’ i medium storlek, en efterlängtad tillskott till vår kollektion. I början erbjöd vi endast små och stora storlekar av våra slutna ekosystem, men vi har alltid strävat efter att erbjuda det allra bästa för våra kunder.

Det var en resa att hitta den perfekta glaskärlets storlek och klarhet för medium-varianten. Vi ville säkerställa att den lever upp till samma höga standard som våra andra ekosystem. Efter noggrant letande hittade vi det idealiska damejeanne-kärlet som nu rymmer vår ’Mini Forest’ i medium storlek.

Denna storlek har blivit en favorit då den passar utmärkt i små utrymmen såväl som större. Till skillnad från den mindre modellen har medium-storleken mer tyngd och rymmer fler växter. Detta gör den stabilare och mindre benägen att tippa om den råkar påverkas. Även om den största storleken är den mest stadiga, så är denna medium-storlek en fantastisk kompromiss som passar perfekt i de flesta miljöer.

Så oavsett om du har ett litet hörn som behöver lite grönska eller ett större utrymme som kräver en iögonfallande dekoration, så är vår medium ’Mini Forest’ den perfekta storleken för att föra naturen närmare ditt hem eller kontor.