Upptäck skönheten i våra levande ekosfärer! Ekosystem är grunden för allt liv, oavsett om det existerar på global eller lokal nivå. Hos oss hittar du enastående ekosystem som trivs i subtroperka klimat, vilket gör dem perfekta för slutna miljöer med hög luftfuktighet.

Våra ekosfärer är skapade för att upprätthålla en harmonisk balans. Genom att använda gröna växter som lever i perfekt samklang med sitt naturliga habitat, skapar vi en unik och vacker miljö som trivs bäst i ditt hem eller arbetsplats.

Våga utforska möjligheterna med våra ekosfärer! Deras skönhet och unika egenskaper kommer att imponera på dig och dina gäster. Men tänk på att för att upprätthålla den optimala balansen och undvika kraschar i kretsloppet, bör ekosfären placeras i en skuggad miljö, borta från direkt solljus.

Ge dig själv och din omgivning gåvan av ett levande ekosystem. Våra ekosfärer kommer att vara en fängslande prydnad som också bidrar till att skapa en lugnande och avslappnande atmosfär i ditt hem eller kontor.

Låt naturens magi ta plats i ditt liv genom våra ekosfärer – en perfekt balanserad värld i miniatyr, redo att ge dig glädje och frid. Välkommen till vårt ekosfär-äventyr!

 

Skapa och bevara ett långvarigt ekosystem – nyckeln ligger i balansen! Djur spelar en avgörande roll genom att agera nedbrytare, som våra värdefulla hoppstjärtar i jorden. För att dessa små hjältar ska trivas optimalt är det viktigt att hålla temperaturen inom intervallet 15-20 grader i ekosfären. På så sätt undviker vi överdriven kondens på glaset och kan njuta av en klarare insyn i dess inre.

För att se till att glaset förblir kristallklart på insidan använder vi aktivt kol i grunden. Aktivt kol spelar en avgörande roll genom att filtrera bort föroreningar från vattnet, vilket förbättrar klarheten i ekosfären. Vi måste vara uppmärksamma på att hålla temperaturen över 15 grader, eftersom kolets förmåga att utföra sin viktiga funktion minskar vid lägre temperaturer.

I ekosystemet är det naturligt att växter ibland dör, och just här kan du bevittna kretsloppets magi. När en växt dör bryts den ned av jorden, som sedan omvandlar näringen till energi som näring för andra växter. Dessa växter i sin tur tar upp vatten från jorden genom sina rötter och omvandlar solljus till energi genom fotosyntes. Denna livsnödvändiga energi i form av syre är det som vi människor andas in för att överleva på vår älskade planet. Därför är det av yttersta vikt att vi på Planticum påminner mänskligheten om vikten av att vårda moder jord genom vårt tänkande och våra handlingar.

Ekosystemet visar oss att allt som sker, sker av en anledning, och med tålamod och tid kommer allt att avslöjas. Låt oss tillsammans sträva efter att upprätthålla den harmoni och balans som naturen så klokt erbjuder oss. Med Planticum kan du vara en del av detta fantastiska kretslopp och ta hand om vår vackra planet för nuvarande och framtida generationer.