Mitt namn är Trisha, och jag vill dela med mig av en resa som inte bara förändrade mitt liv, men också blev födelsen av något jag kallar ’Ego Death’-meditationen. Det började som en strävan efter helande, efter en period av djup sorg och inre tumult.

Jag minns tydligt den där kvällen, sittandes ensam i mitt vardagsrum, omgiven av mina älskade växter. Ljuset från en enslig lampa kastade skuggor över rummet, och jag kände mig förlorad i en värld av smärta och förvirring. Det var då jag insåg att jag behövde något mer, något djupare, för att hitta tillbaka till mig själv.

Inspirationen kom oväntat, som en viskning från mina gröna vänner. Jag började utforska hur växter och deras enkla, tysta närvaro kunde hjälpa mig på min resa mot inre fred. Jag började studera chakran, och hur växternas energier kunde samspela med våra egna energicentra.

Så föddes idén till ’Ego Death’-meditationen. Det var inte bara en meditation, det var en totalupplevelse, en resa genom själen där varje steg var kopplat till ett chakra och en specifik växt. Jag ville skapa en upplevelse där deltagarna inte bara satt och mediterade, men faktiskt kände, luktade och till och med smakade på elementen i naturen.

Under dessa sessioner leder jag deltagarna genom en resa från roten till hjässan, varje steg ackompanjerat av en växt som representerar varje chakra. Vi utforskar djupt, släpper taget om vårt ego och öppnar upp för en djupare kontakt med vårt sanna jag.

Men det slutar inte där. Efter meditationen övergår vi till skapandet av ett eget Planticum-ekosystem. Detta är inte bara en symbolisk handling; det är en fysisk manifestation av den resa vi just påbörjat. Genom att plantera dessa ekosystem, planterar vi också ett frö av förändring och tillväxt inom oss själva.

’Ego Death’ är mer än en meditation; det är en livsförändrande upplevelse som jag är stolt över att dela med världen. Det är min gåva till alla som, likt mig, söker efter balans, harmoni och en djupare mening med livet.

Tack för att ni följer med på denna resa.

Med kärlek och ljus,

Trisha