Hej, jag är Trisha, grundaren av Planticum. Idag vill jag dela med mig av min personliga resa och de insikter jag fått längs vägen, både om vikten av meditation och om de finansiella lärdomar jag fått från några av de mest inspirerande människorna jag mött.

Vad är meningen med livet? Varför söker vi välbefinnande, och vad inom oss söker efter svar? För mig har meditation varit en nyckel till att utforska dessa frågor. Det har hjälpt mig att förstå och dämpa min ilska, att ifrågasätta mina reaktioner mot andra. Meditation är inte bara en metod för att nå inre frid – det är ett sätt att stärka vår hjärna, att göra höger och vänster hjärnhalva mer synkroniserade och därmed förbättra vår förmåga att fatta snabba, autentiska beslut. Detta är grunden för framgång och uppfyllelse.

Men min resa har inte enbart varit andlig. Jag har också fått ovärderliga insikter om finansiell frihet och rikedom. Jag hade äran att träffa Robert Kiyosaki, författaren till ”Rich Dad Poor Dad”, vars tankar om skatter och mentaliteten kring pengar var en ögonöppnare. Samma sak gäller för min möte med Sandy Jadeja, en marknadsspecialist som påminde mig om att även om vi kan lära oss att tjäna pengar, måste vissa av oss först arbeta på vår mentala inställning.

Planticum är ett resultat av dessa insikter. Det är inte bara ett varumärke för mental hälsa; det är en helhetsstrategi för att bygga både mental och finansiell välbefinnande. För mig handlar det om att ständigt förbättra mig själv, att hålla fast vid rutiner och bygga disciplin. Det är fascinerande hur många av oss arbetar hårt för andra men glömmer bort att göra det lilla extra för oss själva. Varför är det så? Varför är det lättare att anstränga sig för någon annan än för oss själva?

Det är dessa frågor jag vill utforska mer, och jag inbjuder er att följa med på denna resa. Genom att förstå och förändra vårt förhållningssätt till pengar och framgång kan vi öppna dörrar till en värld där vi inte bara är uppfyllda men också ekonomiskt fria. Så anmäl er till vårt nyhetsbrev för att inte missa framtida insikter och vägledning direkt från mig och Planticum-teamet.

Tillsammans ska vi utforska och uppnå en balans mellan mental hälsa och finansiell frihet.

 

Planticum andas för att göra världen lite grönare, lite rikare, inifrån & ut. Är du med? 🙂

Livet är för kort för att inte leva fullt ut. Låt oss hjälpa varandra, låt oss vara en axel att luta sig på under svåra stunder och motivera varandra till ett rikare liv.

 

Robert Kiyosakis CashFlow Club

Jag kommer att vara Club Leader för den nyligen lanserade CashFlow Club i Stockholm från februari 2024.

Vi är mycket glada över att ha fått möjligheten att introducera Robert Kiyosakis CashFlow Club och det eftertraktade CashFlow-brädspelet till svenska entusiaster. Spelet är en fantastisk möjlighet för människor att lära sig och behärska principerna för ekonomisk frihet, och dess tillämpning överensstämmer med strategierna för verkligt liv. Vi har märkt att det finns en enorm efterfrågan på att spela detta spel, och människor är ivriga att delta i våra evenemang.

Den som lär sig det spelet har bemästrat koden av ekonomisk frihet, ett superbra spel att kunna. Jag rekommenderar er att köpa den och det kan ni snart göra hos mig till ett mycket bättre pris än det som är på marknaden. Från och med Februari 2024 är jag klubbledare för Robert Kiyosakis board game i Stockholm tillsammans med Swedish Wealth Institute.

Om ni är intresserade att komma till klubben och spela är ni välkomna, det är ca 100 personer i en sal som spelar. Mer information kommer sen!

 

 

Och Vad Är Paradiset Egentligen?

Vi bär på både himmel och helvete i våra egna sinnen. Vårt beteende är djupt påverkat av vår omgivning och energin från vår födsel, men när vi blir medvetna om våra beteendemönster kan vi börja trolla med våra tankar. Genom att rikta fokus på vad vi önskar i livet, på hur vi kan bidra till andra om vi har pengar, och på det stora vi kan skapa med pengar, öppnar vi upp för nya möjligheter.

Inte alla är skapta för att vara entreprenörer; det måste finnas en inre hunger efter att skapa något stort. Så frågan är, vad är det som blockerar dig från att uppnå din fulla potential? I ’Ego Death’-meditationen hjälper jag dig att hitta dessa svar genom att utforska dina chakran. Förresten, har du lyssnat på min podcast än? Här kan du klicka för att höra mer om chakran.

Hursomhelst, jag skulle älska att höra mer från er. Det gläder mig att dela personliga mail och uttryck av tacksamhet för produkterna jag skapar, våra ekosystem. De betyder så mycket för mig. Jag behandlar varje order med största respekt och kärlek till mottagaren. Alltså är det inte underbart att laga och servera mat till någon annan? Det är den känslan som ger mig hopp och berikar mig inombords. Tack för att ni beställer, och vad roligt att ni nu kan uppleva magin hemifrån! Ni som inte har ett ekosystem kan fortfarande lyssna på podcasten med en kopp kaffe eller te 🙂 Vi hörs snart, här, där eller vartsomhelst. Man vet aldrig vem man möter.

Våga drömma stort!

Med kärlek,

Trisha