Bemöt det och bemästra det. Jag har blivit en stor observatör genom att studera naturen. Att studera naturen är automatiskt att studera mänskligt beteende, det är som om jag upplever allt genom min kropp, och jag är så tacksam att jag har armar och ben och ögon att se med, och framför allt händer att skapa med. När jag skriver detta tittar jag ut genom fönstret, på fönstret finns en staty av den vitruvianska mannen, jag ser himlen bakom den vitruvianska mannen och känner en överväldigande ’wow’ över existensen.

Ibland blir saker riktigt svåra, om det inte vore för det svåra skulle jag aldrig ha blivit såhär klar i sinnet. Jag har tränat kampsport i några månader nu, energin jag håller på med är enorm, jag blir rädd för mitt framtida jag ibland, som om jag får en elektrisk känsla som gör ont och samtidigt lindrar smärtan.

Martial arts har varit en viktig del av min personliga utveckling de senaste året. Genom kampsport lär man sig att bli ännu mer observant; det är som om flera sinnen har öppnats upp, och jag ser min omgivning utan att förlita mig på ögonen ensamt. Det är en fantastisk träning för kropp och själ, och det har definitivt påverkat mitt sätt att uppfatta världen. Jag vill implementera martial arts i Planticums wellness koncept. Tanken är att man ska bli en Superhuman med Planticum. Om man får drömma stort?

För mig är det helt okej att bli utskrattad åt, att bli hånad, jag tar verkligen ingenting personligt. Som människor har vi alla gjort misstag och behöver acceptera att människor förändras. Jag vet att jag försöker på olika sätt att ta mig fram, det är modet som jag byggt upp, att VÅGA. Våga ta sig fram, våga erkänna fel, våga förändras och förbättras, våga göra misstag, våga förlora, våga lära mer, våga våga våga.

När jag hör ”what does not kill you makes you stronger” får mig att skratta, mina 10 år som hemmafru vs en självständig entreprenör möts när jag hör detta haha. En del av mig vill bara vara hemma och den andra delen av mig säger ’nöj dig aldrig, det finns en vision som är starkare än mig som säger till mig att jag måste orka. Jag vet att jag kan bli bekväm i min komfortzon men då vet jag också att där kommer jag aldrig att bli större än så här. Så vad vill jag? Vad vill du? Vet du vad du vill?

Jag iallafall, vill bli större, jag vill representera mitt namn med stolthet.

Fortsätt att förändras, fortsätt att söka, fortsätt att skapa, fortsätt att ge.

Jag känner mig stolt över vem jag är, jag har så mycket respekt för min spegelbild. Jag känner mig som den renaste formen, stark och snabb som en panter. Jag ser mycket fram emot att hålla en meditationsklass; jag vet att jag kommer att ta människors tid och uppskatta varje sekund av det, eftersom det kommer att vara så fantastiskt för varje deltagare. Varje öre är värdefullt i Planticum. Jag respekterar varje individ lika mycket som jag respekterar mig själv, för jag vet, att det finns en storhet i oss alla.

Ajuste,

Jag kommer att behöva en grupp som vill skapa mina ekosystem. Jag har hög standard, att arbeta med Planticum är som en Michelin Guide-restaurang, varje förberedelse av ekosystemet är avgörande, därför behöver jag människor med mästarmentalitet som strävar efter excellens. Jag är också investerare och arbetar med flera inkomstkällor som behöver hanteras, och hittills är jag ensam med detta, mycket har blivit mycket enklare med automatiseringar, men jag har skapat några inkomstkällor själv genom att lära mig nya färdigheter. Jag har en enorm vision, jag tror inte du förstår. Den här visionen om Planticum är så stor, den är större än livet, varje cell i min kropp arbetar för att bygga upp detta innovativa wellness-varumärke. Ju större visionen, desto ensammare blir resan, därför är jag mestadels ensam. Jag har inget nätverk i Sverige, knappt något. De flesta av mina vänner är i Storbritannien, i Japan, i Singapore. Dessa människor runt mig inspirerar mig oerhört mycket och jag är tacksam för allas support i min resa. Jag längtar efter att åka till Japan. Skulle du vilja att jag visar dig runt i Japan? Det skulle vara härligt, våren med körsbärsblommor i Japan, wow. Låt oss jobba för det, få det att hända. Jag vill att du ska engagera dig i mitt varumärke; om du gillar det, visa det, jag skulle bli glad. Har du lyssnat på podcasten ännu?

Och om du känner dig kallad att vara med och bygga våra ekosystem i Stockholm, är du mer än välkommen att skicka ett mail om dig själv och varför du anser att denna position skulle vara relevant för dig. Vi letar efter engagerade personer som delar vår passion för excellens och att skapa något extraordinärt. För de som är intresserade av att vara med och bygga Planticums ekosystem kanske vi kan ha en meet-up där vi kan dela våra idéer och energi. Jag tror på att skapa ett gemensamt utrymme där vi alla kan växa och utvecklas tillsammans. Ser fram emot att höra från er och möjligen ses ansikte mot ansikte!

 

Vi hörs,

Sayonara