Hej alla,

Julen står för dörren, och i detta hektiska julfirande vill jag uppmana er alla att överväga det viktigaste av allt – att spendera tid med era nära och kära, särskilt era barn. Låt oss återupptäcka magin i julen genom att berätta sagor, låta fantasin flöda och låta barnen få uttrycka sin kreativitet. Glömmer vi göra det? är vi för upptagna?

Jag minns min egen barndomsjul, där önskan om föräldrarnas glädje och sammanhållning var starkare än vilket materiellt önskemål som helst. Barn behöver en kärleksfull och positiv omgivning, där de kan fantisera och vara kreativa utan begränsningar.

Iakttagelser av familjer har gett mig insikter om hur vuxnas ego kan begränsa barns naturliga visdom. Istället för att alltid berätta för dem vad de inte bör göra, låt oss fokusera på vad de kan göra och uppmuntra deras positiva potential.

Orden vi använder formar vår verklighet. Istället för att säga ”måste” kan vi säga ”jag vill” eller ”jag behöver”, skapa en positiv inramning som ger positiva resultat.

I mitt arbete inom optik har jag även observerat den ökande användningen av antidepressiva läkemedel. Dagens ekonomi och stressen att upprätthålla traditioner kan göra att vi lever som känslolösa robotar. Men genom att stanna upp, ge varandra tid och skapa minnen kan vi bryta den negativa cykeln.

Jag erbjuder rabatter på våra ekosystem under denna tid, särskilt för familjer. Dessa ekosystem är inte bara roliga och magiska, de ger också fördelar som varar i många år. Rabattkoden finns på vår landningssida.

Till alla er vill jag erbjuda gratis tillgång till Planticums podcast, en plats där vi kan lyssna på och lära oss från varandra, oavsett ålder.

Under denna decembermånad, när stressen är hög och reflektionen intensiv, påminner jag er om att vi alla lever olika liv. Ta en stund och reflektera över vad du verkligen vill i livet. Välkommen till Planticums plattform, där vi erbjuder välbefinnande och samtal om allt mellan himmel och jord.

Låt oss göra julen magisk genom att ge tid, skapa minnen och vårda vårt inre välbefinnande.

Med kärlek och hopp,

Trisha