Kära Vän,

Du är inbjuden till något alldeles extra! Jag välkomnar er till en unik meditationsupplevelse i Stockholm, Solna. Jag har besökt många spa runt om i världen, upplevt yogaställen, tempel och meditationer på olika platser jorden runt. Livet har gett mig många utmaningar, och jag har insett vikten av att värdesätta upplevelser, särskilt när det handlar om att ta beslutet att unna sig själv något speciellt. Därför kan du förvänta dig en riktig transformerande dag med Planticum.

Att ta hand om sig själv är underbart, och jag uppmuntrar djupt att varje individ tar beslutet att vårda sig själv. Att arbeta hårt utan att njuta är inte hållbart. Därför, när du väljer att delta i denna privata retreat, kommer du att uppleva något nytt, något annorlunda. Det kommer lämna dig strålande som solen.

Det här är noggrant planerat och kräver engagerade deltagare som är redo att göra förändringar för att må bättre och skapa ett bättre liv för sig själva. Livet kommer med sina utmaningar, och jag har lärt mig att det inte blir lättare – vi måste bli starkare. Att ha en guide som tar dig till ett mentalt tillstånd där du kan manifestera är en investering i dig själv. Ego Death Meditation kommer att ge dig klarhet.

 

Klicka här för att komma till bokningen.