Kär vänner,

Tillsammans med Swedish Wealth Institute presenterar vi stolt det berömda brädspelet skapat av Robert och Kim Kiyosaki som kommer att öka din ekonomiska IQ, samtidigt som du lär känna andra fantastiska människor i ditt område, som också vill utöka sina kunskaper. Det här är en chans att nätverka med likasinnade personer i ditt område, du kommer att spela Cashflow 101. Helt utan kostnad.

Lås upp dörren till ekonomisk frihet! Oavsett om du är en entreprenör, en investerare eller någon som är ivrig att bryta dig loss från ekonomiska begränsningar, är denna upplysande händelse på Cashflow 101 din nyckel för att omdefiniera ditt ekonomiska öde.

Genom att delta i detta omvälvande evenemang kommer du att:

Förstå pengar som aldrig förr: Avslöja mysterierna med pengahantering och lär dig hur du får det att fungera för dig istället för att arbeta för det.
Master Cashflow 101: Delta i en praktisk inlärningsupplevelse med det pedagogiska brädspelet, Cashflow 101, utvecklat av Robert Kiyosaki själv för att upplysa spelare om investeringsstrategier, kapitalanskaffning och välståndsskapande.
Få handlingsbara investeringsstrategier: Lär dig hemligheterna bakom framgångsrika investeringar som kan hjälpa dig att generera en konsekvent inkomstström, oavsett marknadsförhållanden.
Bygg ett vinnande tankesätt: Släpp loss potentialen inom dig att övervinna ekonomiska utmaningar och omvandla dem till möjligheter för tillväxt.
Vem bör delta?

Detta evenemang är ett måste för alla som vill:

Eskalera deras rikedomsbyggande resa
Skaffa praktisk ekonomisk utbildning
Utveckla ett tankesätt för ekonomisk frihet
Lär dig direkt av finanskunskapsmästaren

Om Robert Kiyosaki:

Robert Kiyosaki är en legend inom finansiell utbildning. Hans bästsäljande bok, ”Rich Dad, Poor Dad”, har blivit en klassiker som upplyser miljoner världen över om grunderna för finansiell kunskap och förmögenhetsuppbyggnad. Hans inställning till pengar, investeringar och privatekonomi är revolutionerande, och nu har du chansen att lära av mästaren själv!

Trisha leder Cash Flow Club i Stockholm och hon har själv bemästrat sin ekonomiska struktur genom att ha världens ledande motivations- och finansexperter som mentorer. Vi pratar Les Brown, Mac Attram, Robert Kiyosaki, Bob Sinclair, Sandy Jadeja, James Skinner och många fler. Dessutom har Trisha bemästrat detta brädspel!

Låt inte denna livsförändrande möjlighet försvinna! Släpp lös din potential och omdefiniera din ekonomiska framtid. Skriv upp dig här till kommande event den 27:e Juli kl 16:00 och kliv in i en värld av oändliga möjligheter!