Jag har hjälpt hundratals människor att förbättra sitt välbefinnande. I många år har jag också arbetat med optik – med människors syn och hur de uppfattar världen omkring sig. Genom utbildning av världsledande mentorer inom finans, som Robert Kiyosaki, har jag brutit mig loss från det så kallade ”råtthjulet”. Det gav mig insikten att sann frihet, både ekonomiskt och själsligt, är fullt möjligt att uppnå.

När jag grundade Planticum var min vision tydlig – att hjälpa människor på ett holistiskt sätt, att hitta sitt sanna jag och förstå att den spirituella resan är kärnan till att övervinna alla slags problem. Det kan vara ett enkelt liv, men samtidigt fyllt med komplexa utmaningar. Jag vet detta eftersom jag själv har brutit mig fri från ett äktenskap med en narcissist och byggt upp mitt liv från grunden. Den erfarenheten har gett mig en djup förståelse för hur viktigt det är att ta kontroll över sitt liv.

På Planticum erbjuder jag en unik, personlig transformationsresa, främst för kvinnor som vill bryta sig loss från ekonomiskt beroende och andra former av beroende från en man. Mitt mål är att ge dig verktygen att utveckla både mental och finansiell självständighet. Genom skräddarsydda program som är anpassade till dig hjälper jag dig att skapa en varaktig förändring i ditt liv.

Resan inkluderar min kraftfulla Ego Death Meditation, som hjälper dig att bryta ner gamla tankemönster och föreställningar som håller dig tillbaka. Dessutom får du ta del av finansiella verktyg och strategier som jag har lärt mig av framstående experter som Robert Kiyosaki och Sandy Jadeja. Det handlar om att lära sig att tänka på ett helt nytt sätt – att se möjligheter där du tidigare såg begränsningar.

Din resa börjar med ett quiz, där dina svar hjälper mig att skräddarsy ett program specifikt för dig och din situation. Efter det arbetar vi tillsammans, en-mot-en, för att skapa den förändring du längtar efter. Dessutom, genom att dagligen observera mina botaniska ekosystem, kommer du att upptäcka ordning, tillväxt och harmoni – både i naturen och i dig själv.

Det här är inte för alla. Det är för dig som är redo att verkligen förändra ditt liv, ta nästa steg och bygga en självständig och framgångsrik framtid.

Så min fråga till dig är:
Är du redo att bryta dig fri?
Upptäck vägen till din egen frihet med Planticum.

Börja din resa här!