Vi är glada över att meddela att vi snart kommer att släppa vår första bok, ”Planticum: Hemligheterna av Livets Ekosystem,” skriven av Trisha Rahman och i boken medverkar två framstående författare och tankeledare, JW Wilson, verkställande direktör för The Learning Code Institute, och Sandy Jadeja, chefsstrateg för finansmarknaden.

📚 Om Boken: ”Hemligheterna av Livets Ekosystem” är en unik och inspirerande resa som avslöjar de dolda hemligheterna inom biologi, den berömda Fibonacci-sekvensen, mänskligt beteende och neurologi, universums underbara siffror, växtriket och livets koder. Boken är influerad av genier som Leonardo da Vinci och den svenska botanisten Carl Von Linnaeus och utforskar den fascinerande världen av stängda ekosystem och växtliv.

📅 Spara Datumet: Boklanseringen är planerad till våren 2024. Det kommer att bli en händelse att minnas, där du kommer att kunna utforska ”Hemligheterna av Livets Ekosystem” och få en inblick i dess fascinerande innehåll.

Fortsätt att besöka vår webbplats för uppdateringar om lanseringsevenemang, exklusiva smygtittar och mer information om boken. Vi ser fram emot att ta dig med på denna spännande resa genom kunskap och insikter om livets alla aspekter.

Håll ögonen öppna och låt dig inspireras av ”Hemligheterna av Livets Ekosystem”!